İnstagram Canlı Yayın Beğeni Hilesi

İnstagram Canlı Yayın Beğeni Hilesi

Bir önceki yazımızda bahsettiğimiz canlı yayın izlenme hilesinden sonra şimdide gururla instagram canlı yayın beğeni hilemizi size tanıtıyoruz. İnstagram canlı yayın beğeni hilesi ile açtığınız canlı yayınlara her saat başı maksimum 1000 adet olacak şekilde beğeni gönderebilirsiniz. Gönderilen kalpler üst üste gelerek insanlar sizin canlı yayınınızın beğenildiğini düşünecek ve kendileride organik bir şekilde like atacaklar. Organik beğeni kazanarak canlı yayınınızı keşfete düşürebilirsiniz. İzlenme hilemizin yanı sıra sunduğumuz beğeni hilesi ile canlı yayınınızın etkileşim alması için elimizden geleni yapıyoruz. Canlı yayınınıza beğeni kazanmak için kendi orjinal hesabınız ile giriş yapmanıza gerek yok. Resimli fake, sahte hesabınız ile sistemimize giriş yaparak canlı yayını açtığınız hesabın kullanıcı adını, miktarını yazıp canlı yayınınıza beğeni gönderebilirsiniz. Gönderilen beğeniler %100 türk aktif hesaplardan gönderilmektedir. Keşfet etkili olması için resimsiz veya sahte hesaplardan gönderim yapmamaktayız. Anında beğeni olarak size bu hizmeti sunarken herhangi bir ücret talep etmemekteyiz. Aksine sizin hesabınızın güvenliği ve gizliliği için birkaç isteğimiz var. Örneğin; instagram hesabınızla başka hile sitelerine giriş yapmamanız. Çünkü instagram sizin hesabınıza birden fazla giriş olacağı ve farklı konumlardan giriş olacağı için hesabınızın risk altında olduğunu tespit eder ve hesabınızın güvenliği ve gizliliği için belirli bir takım önlemler alır. Hesabınızın kapanma ve engel yeme durumuna düşmemesi için anında beğeni imzalı servisler dışında başka hiçbir uygulamayı kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

Instagram ile giriş yap

Bir önceki yazımız olan instagram canlı yayın izlenme hilesi makalemize göz atmak ister misiniz?

2020-09-29 03:41:40

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İnstagram Takipçi Hilesi

İnstagram Takipçi Hilesi

Instagramda bedava takipçi kazanmak artık çok basit. Anında beğeni sitesinin size sunduğu instagram takipçi hilesi uygulaması ile tamamen ücretsiz ve güvenli bir şekilde takipçilerinizi arttırabileceksiniz.

İnstagram Yorum Hilesi

İnstagram Yorum Hilesi

Paylaşım yapıyorsunuz sizi tatmin edecek derecede beğeni ve izlenme geliyor ama yorum sayınız mı? Ya da beğeni hilesi yapıyorsunuz beğeniniz yükseliyor ama yorum sayınız az olduğu için hilenin